5 juli 2011

Hemma

För exakt två år sedan på den varmaste sommardagen flyttade vi dit vi bor nu. De som hjälpte oss tänker inte hjälpa oss att flytta vidare om det blir på tal, då vi har de tyngsta trapporna i distriktet enligt vår bovärd. Det tog 12 år i Stockholms Bostadskö att hamna så centralt som vi har lyckats gjort. Att vi har småbarn och 5 trappor utan hiss svär jag åt speciellt när vi ska tvätta, då tvättstugan ligger i porten brevid en trappa upp. puuh! Men snygga ben o rumpor får vi på köpet och alla 30 gravidkilon försvann i ett nafs! Jag älskar att hitta äldre bilder på hur Stockholm såg ut, här delar jag några som jag har hittat från vår gata.Av en slump hittade en vän denna film och exakt 06:51 så filmas det från vårat köksfönster. Historian känns i hela kroppen.
2 kommentarer:

  1. Du hittar alltid så fina bilder. Man blir glad och inspirerad. Sthlms bilderna gör att man hade velat bo där på den tiden =)

    SvaraRadera
  2. Tack fina du! Ja visst vill man! Kolla även på länken här ovan, det finns massor med fina klipp från tidigare Sverige. Kram

    SvaraRadera